Η επαγγελματική έκδοση του δημοφιλούς supermini της γαλλικής εταιρείας είναι πλέον διαθέσιμη με τον 1.500άρη diesel κινητήρα, προσφέροντας μια σειρά επιπλέον πλεονεκτημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Clio Pro+ 1.5 dCi καλύπτει τις προδιαγραφές Euro6 και εφοδιάζεται με σύστημα Stop & Start, το οποίο μειώνει την κατανάλωση καυσίμου στα 3,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και τις εκπομπές ρύπων στα 85 γρ./χλμ. Επιπλέον, τo service γίνεται κάθε 30.000 χλμ., κρατώντας σε χαμηλά επίπεδα τα λειτουργικά έξοδα του οχήματος.  

Παράλληλα, έχει αυξημένο ωφέλιμο βάρος (521 κιλά) κάνοντας ακόμα ευκολότερη την εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης. Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με προστατευτικό πλέγμα, πλαστικό κάλυμμα τύπου σκάφης, αναδιπλούμενη αφαιρούμενη εταζέρα και ακάλυπτα πίσω παράθυρα, τα οποία διατηρούν τα επίπεδα ορατότητας της επιβατικής έκδοσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Clio Pro+ Euro6 προσφέρεται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και πέντε χρόνια οδική βοήθεια. Όσο για την τιμή του, ορίστηκε στα 12.125 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.), έχοντας μεγαλύτερο όφελος σε σχέση με το μέτρο της απόσυρσης.

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα Renault και τα χαρακτηριστικά τους


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης