Ποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει το δικό του τραγούδι;

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020, 13:06
Ποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει το δικό του τραγούδι;

Ένας από τους πιο διάσημους συνθέτες ηλεκτρονικής μουσικής, εντυπωσιάστηκε από τους ήχους της ηλεκτροκίνητης Mustang Mach-E, δημιουργώντας ένα μοναδικό κομμάτι.

Σύμφωνα με τη Ford, οι ήχοι του ηλεκτρικού SUV παραπέμπουν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αυτό ενέπνευσε τον Matthew Dear, ιδρυτικό μέλος της εταιρείας Ghostly International και εμπνευστή του «Hands Up for Detroit».

Ο Dear χρησιμοποίησε τους ήχους ενός συνθεσάιζερ για να δημιουργήσει το «New Breed», ένα μουσικό κομμάτι που «υπνωτίζει» και ταιριάζει στον χαρακτήρα της Mustang Mach-E.

«Η ιδέα του remix των ήχων της Mustang Mach-E μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα επειδή είμαι ένα άτομο που μου αρέσει να πειράζω τους ήχους. Αφού άκουσα προσεκτικά τους ψηφιακούς ήχους που είχε δημιουργήσει η Ford, πείστηκα για την επιτυχία του project. Οι ήχοι είναι πιο cool από όσο νόμιζα — κινηματογραφικοί και προϊόντα επιστημονικής φαντασίας — ενώ όλοι οι θόρυβοι που κάνει το αυτοκίνητο αποπνέουν μία αίσθηση μοντέρνας μουσικότητας. Η δημιουργία του New Breed ήταν μία νέα εμπειρία και πιστεύω ότι αυτό το τραγούδι — όπως και το αυτοκίνητο — ταξιδεύει τους επιβάτες σε μία άλλη διάσταση», δήλωσε ο Matthew Dear.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020, 13:06