Η ιαπωνική φίρμα παρουσίασε στην έκθεση της Νέας Υόρκης, το ανανεωμένο RAV4 και την καινούργια υβριδική έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο RAV Hybrid έχει πιο δυναμική εμφάνιση και ελκυστικό design, χάρη στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, την επιθετική μάσκα, τα φώτα LED, τις ζάντες 17 ιντσών, την κεραία «τύπου καρχαρία» και την πίσω πτέρυγα.

Στην καμπίνα έχουν τοποθετηθεί καλύτερης ποιότητας υλικά, στον πίνακα οργάνων υπάρχει μια οθόνη πολλαπλών πληροφοριών, στην κεντρική οθόνη ακόμα μια οθόνη 7,2 ιντσών, ενώ το τιμόνι είναι δερμάτινο. Στον εξοπλισμό, περιλαμβάνεται το πακέτο ασφαλείας Toyota Safety Sense (TSS), αλλά και το σύστημα «Panoramic View Monitor», που ελέγχει περιμετρικά μέσω τεσσάρων καμερών, το χώρο γύρω από το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση φροντίζει το υβριδικό σύστημα Hybrid Synergy Drive, που αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες. Η Toyota δεν ανακοίνωσε την απόδοση, ούτε νούμερα κατανάλωσης, λέγοντας απλά πως είναι ισχυρότερο και πιο οικονομικό.

Το σύστημα τετρακίνησης On-Demand All-Wheel-Drive (AWD-i) είναι στάνταρ, με τις διαθέσιμες εξοπλιστικές εκδόσεις να είναι τρεις (XLE, SE και Limited). Η δεύτερη έχει πιο σπορ προσανατολισμό, με σφιχτή ανάρτηση, ζάντες 18 ινστών, μαύρη οροφή και ίδιας απόχρωσης διακοσμητικά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης