Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το παιχνίδι της αποκάλυψης της ισχυρότερης και ταχύτερης έκδοσης του επταθέσιου SUV συνεχίζεται από την τσεχική φίρμα. Αυτήν τη φορά, σειρά είχε η καμπίνα του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες φωτογραφίες από το εσωτερικό του Kodiaq RS, εντυπωσιάζοντας με την αισθητική και την ποιότητα. Το αυτοκίνητο διαθέτει στάνταρ σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα, επενδύσεις alcantara και κόκκινες ραφές. Τα πλαϊνά των εμπρός καθισμάτων καλύπτονται από «carbon δέρμα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία, προσφέροντας άριστη στήριξη στο σώμα του οδηγού και του συνοδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λογότυπο RS κυριαρχεί στις πλάτες των καθισμάτων και στο flat bottom τιμόνι, με το alcantara, τις κόκκινες ραφές και το ανθρακόνημα να συνδυάζονται ιδανικά σε όλες τις επιφάνειες του σαλονιού, αναδεικνύοντας τη φινέτσα και το στυλ του μοντέλου.

Θυμίζουμε ότι το Kodiaq RS θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της έκθεσης του Παρισιού. Τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο 2.0 BiTDI πετρελαιοκινητήρα του ομίλου VW. Το μοτέρ αποδίδει 240 ίππους και 500 Nm ροπής, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι ζάντες 20 ιντσών, οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων, η ρυθμιζόμενη ανάρτηση, οι μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης και τα full LED φωτιστικά σώματα. Επίσης, δεν λείπει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Virtual Cockpit, η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων και το σύστημα «Dynamic Sound Boost», προσαρμόζοντας τον ήχο του κινητήρα ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης που έχει επιλέξει ο χρήστης.

Όλες οι εκδόσεις του Kodiaq

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης