Στο λανσάρισμα των νέων εκδόσεων Livtech για τα V40 και V40 Cross Country, S60 και V60 με πρόσθετο εξοπλισμό και πολλαπλά οφέλη, προχωρά η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της Volvo.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω του προγράμματος Volvo Now, η σουηδική μάρκα προσφέρει ιδιαίτερα προνομιακές τιμές σε όλα τα μοντέλα, πέντε χρόνια πλήρες σέρβις, ισάριθμα έτη εγγύηση και οδική βοήθεια, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μάλιστα, το όφελος για τον πελάτη σε κάποιες περιπτώσεις υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ, κάτι το οποίο ισχύει ακόμη και σε μεταπώληση του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της πενταετίας.

Όσον αφορά στις εκδόσεις Livtech για τα V40, V40 Cross Country, S60 και V60, αυτές περιλαμβάνουν επιπλέον, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος (Park Assist Pilot) κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη, αεροδυναμικά στοιχεία, αλουμινένια διακοσμητικά, μαρσπιέ, πλαϊνές ποδιές και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, το V40 Τ3 1.5 Auto στην έκδοση Livtech, με τον βενζινοκινητήρα 1.498 κ.εκ. της οικογένειας Drive-E απόδοσης 152 ίππων και στάνταρντ το αυτόματο κιβώτιο, προσφέρεται με συνολικό όφελος έως 4.250€, με την προτεινόμενη λιανική τιμή να διαμορφώνεται στα 27.995 ευρώ.

Το S60 T3 1.5 Auto Livtech στοιχίζει 31.625 ευρώ, ενώ αν κάποιος επιθυμεί κάτι πιο σπορ και πολυτελές, υπάρχει το ΧC60 D4 R-Design. Το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρεται στα 51.900€, περιλαμβάνοντας δωρεάν service για πέντε χρόνια, εγγύηση και οδική βοήθεια.

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα της Volvo


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης