Στη δημιουργία μιας εκπληκτικής έκδοσης της 570S Coupe, η οποία θα παραχθεί σε ελάχιστες μονάδες, προχώρησε το τμήμα Special Operations της McLaren.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συλλεκτική έκδοση φέρει την ονομασία MSO X και σχεδιάστηκε από το τμήμα εξατομίκευσης της βρετανικής μάρκας, έπειτα από προτροπή μεγάλης αντιπροσωπείας στις ΗΠΑ. Μόλις 10 μονάδες του εξώτικου τετράτροχου θα βγουν από το εργοστάσιο, οι οποίες θα παραδοθούν σε επιλεγμένους πελάτες.

Η 570S Coupe MSO X έχει εμπνευστεί από την αγωνιστική 570S GT4 και την «ακραία» F1 GTR. Φέρει νέο bodykit από ανθρακονήματα, με μεγαλύτερους προφυλακτήρες και καπό, αεροδυναμικά βοηθήματα και ευμεγέθη πτέρυγα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η McLaren η αεροτομή είναι ικανή να παράγει επιπλέον 100 κιλά κάθετης δύναμης σε σχέση με την απλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον εξοπλισμό δεν λείπει το σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο, τα μπάκετ καθίσματα από carbon, οι αγωνιστικού τύπου ζώνες ασφαλείας και οι επενδύσεις alcantara. Από την κονσόλα έχουν αφαιρεθεί ορισμένα αξεσουάρ προκειμένου να μειωθεί το βάρος, ωστόσο, οι τυχεροί πελάτες έχουν τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν το special όχημά τους όπως επιθυμούν.

Για την κίνηση φροντίζει ο γνωστός V6 3,8 biturbo κινητήρας. Φυσικά και τα 10 αντίτυπα της 570S Coupe MSO X έχουν προπωληθεί, με την τιμή να παραμένει άγνωστη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης