Ποιος φταίει;

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023, 12:30
Ποιος φταίει;

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μία Macan βρέθηκε να φέρνει τούμπες, ενώ απλά ήθελε να αλλάξει λωρίδα. Σοκαριστικό ατύχημα, όμως ποιος έχει την ευθύνη; Μπορεί ένα βίντεο να λέει όλη την αλήθεια;

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο οδηγός του οχήματος που είναι εξοπλισμένο με dashcam, ταξιδεύει στην αριστερή λωρίδα. Όλα πάνε καλά μέχρι που η Macan βγαίνει μπροστά στη μεσαία λωρίδα, βγάζει αριστερό φλας και είναι έτοιμη να μπει μπροστά από το εν λόγω αυτοκίνητο. 

Η Porsche όμως δεν βρήκε τον κατάλληλο χώρο για να «χωθεί» στην αριστερή λωρίδα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το όχημα που τραβούσε το βίντεο και λόγω του σημείου επαφής, να ντεραπάρει και να καταλήξει με τεράστιες ζημιές στο στηθαίο του αυτοκινητοδρόμου.

 

 

Το βίντεο τελειώνει λίγο αργότερα, αλλά εάν παρατηρήσετε καλύτερα θα δείτε ότι ο οδηγός της Macan μπορεί να μην ευθύνεται εξ ολοκλήρου. Εάν ξαναδείτε το κλιπ, θα παρατηρήσετε ότι ο οδηγός του οχήματος που είναι εξοπλισμένο με κάμερα επιτάχυνε σκόπιμα και προσπάθησε να κλείσει το κενό που είχε με το μπροστινό Chevrolet Silverado, αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τις προθέσεις της Macan.

Ο εγωισμός και των δύο έφερε ένα σοκαριστικό ατύχημα που θα μπορούσε πανεύκολα να αποφευχθεί. 
 

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023, 12:30