Είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Αγωνίζεται στην κορυφαία ομάδα και πρόσφατα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 17 εκατομμύρια ευρώ ετησίως! Αυτός, λοιπόν, θα είναι ένας από τους 499 κατόχους της καινούργιας LaFerrari.


O Ronaldo με τη ματ Aventador

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Christiano Ronaldo είναι λάτρης των supercar και αγοράζει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Στο γκαράζ του υπάρχουν, πέραν των SUV και πολυτελών sedan, διάφορες Lamborghini, Aston Martin, Porsche και Ferrari. Από του χρόνου, όμως, θα είναι ιδιοκτήτης και του πιο ακραίου τετράτροχου μοντέλου που βγήκε από το Maranello.


Με το Audi R8

Ο Πορτογάλος άσος παρήγγειλε τη νέα LaFerrari, το hypercar της ιταλικής φίρμας, το οποίο θα διατεθεί σε επιλεγμένους πελάτες και με τιμή 1,21 εκατ. ευρώ. Για να την αγοράσει κάποιος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον πέντε Ferrari και, φυσικά, να μπει στη λίστα της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την 599 την κατέστρεψε σε ένα τούνελ, λίγο έξω από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ

Ο Ronaldo λόγω της διασημότητας φαίνεται πως κατάφερε να πάρει το «ok» της Ferrari, παρότι έχει μόνο τέσσερα μοντέλα στην κατοχή του. Μάλλον, οι Ιταλοί εκτίμησαν το γεγονός ότι είχε ακόμα μία στο παρελθόν, την 599 GTB, την οποία κατέστρεψε σε ένα τούνελ στο Μάντσεστερ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης