Θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και συνάμα ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους, λαμβάνοντας ετησίως τεράστια ποσά από την ομάδα και τους χορηγούς του.

Το 2016 το όνομά του φιγούραρε στην πρώτη θέση της λίστας του «Forbes» στην κατηγορία των αθλητών, λαμβάνοντας μόνο πέρυσι σχεδόν 90 εκατομμύρια δολάρια! Λατρεύει την καλή ζωή, συνηθίζει να ταξιδεύει με ιδιωτικό αεροπλάνο και διαθέτει έναν στόλο υπέροχων αυτοκινήτων που ζαλίζει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο τετράτροχο που έχει βάλει στο μάτι ο Cristiano Ronaldo είναι ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Κοστίζει 2,4 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τους φόρους και είναι η Bugatti Chiron. Το hypercar των Γάλλων τροφοδοτείται από τον W16 8.0 quad-turbo κινητήρα των 1.500 και 1.600 Nm ροπής, με τις επιδόσεις να είναι εκπληκτικές.

Μία από τις 500 Chiron που πέρασαν την πόρτα του εργοστασίου βρέθηκε πρόσφατα στο γκαράζ του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή. Ο 32χρονος δεν την έχει αγοράσει ακόμα, αλλά το σκέφτεται σοβαρά, όπως προκύπτει από το video που δόθηκε στη δημοσιότητα. Δίπλα του είναι ο επικεφαλής δοκιμών της εταιρείας, Andy Wallace, ο οποίος του αναλύει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, τον μαθαίνει πώς να την οδηγεί γρήγορα και τον παροτρύνει να επικοινωνήσει με τα κεντρικά γραφεία για να κάνει την παραγγελία.

Φυσικά, το video είναι κόλπο του μάρκετινγκ, αν και κάτι μας λέει πως ο Ronaldo έχει δώσει την προκαταβολή που απαιτείται για να την κάνει δική του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης