Θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους αθλητές του κόσμου, κερδίζοντας ετησίως δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου, με τον μάνατζέρ του να κλείνει τις πλέον προσοδοφόρες συμφωνίες.

Διαθέτει ιδιωτικό αεροπλάνο, μία ονειρική έπαυλη στη Μαδρίτη, δύο ξενοδοχεία στην Πορτογαλία και ορισμένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου. Ο λόγος για τον Cristiano Ronaldo, τον σταρ της Ρέαλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής λατρεύει να επιδεικνύει τη ζωή του, τo σώμα του, την τεχνητή του οδοντοστοιχία και τα αυτοκίνητα. Στο γκαράζ του έχει μία ζηλευτή συλλογή από τετράτροχα αριστουργήματα. Πρόσφατα, απέκτησε και το ισχυρότερο όχημα παραγωγής, αξίας 2,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για τη Bugatti Chiron. Ο «πολύς» Ronaldo την πήρε σε διχρωμία ασημί – μαύρου με carbon στο αμάξωμα και καφέ δερμάτινες επενδύσεις στην καμπίνα. Σε μια επίδειξη του πλούτου, την παρουσίασε μέσω των social media ως το καινούργιο απόκτημα του σπιτιού, ανεβάζοντας και το σχετικό video.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίπλα του είχε το γιο του, ενώ όπως φαίνεται ξεκάθαρα, στα προσκέφαλα των καθισμάτων είναι ραμμένα τα αρχικά «CR7», ικανοποιώντας το αίσθημα της αυταρέσκειας.


Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης