Του Λουκά Παπαλάμπρου

Την ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση του μικρού SUV μοντέλου της γκάμας της, με το διακριτικό «S», αποκάλυψε επίσημα η γερμανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SQ2 τροφοδοτείται από τον γνωστό δίλιτρο TFSI κινητήρα απόδοσης 300 ίππων και 400 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο S tronic, με τις επιδόσεις να συναρπάζουν. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως κάθε μοντέλο της σειράς «S» έτσι και αυτό, φέρει sport bodykit που περιλαμβάνει μεγαλύτερους προφυλακτήρες και εισαγωγές αέρα, ζάντες 18 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 235/45 και δισκόφρενα διαμέτρου 340 χλστ. μπροστά και 310 χλστ. πίσω με κόκκινες δαγκάνες.

Το χαμηλωμένο αμάξωμα, η πίσω πτέρυγα, οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης, τα LED φώτα, η μάσκα με τις χρωμιωμένες γρίλιες και το λογότυπο SQ2, αναδεικνύουν τα σπορτίφ χαρακτηριστικά και τον δυναμισμό του αυτοκινήτου.

Η ίδια φιλοσοφία ακολουθείται και στο εσωτερικό, με τις επενδύσεις σε κόκκινο και μαύρο χρώμα να δημιουργούν ένα εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα. Τα καθίσματα είναι ημιμπάκετ και όλες οι επιφάνειες καλύπτονται από υψηλής ποιότητας δέρμα Nappa, Alcantara και ύφασμα. 

Το πακέτο εξοπλισμού φέρει πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, ηχοσύστημα Bang & Olufsen, ψηφιακό πίνακα οργάνων, ατμοσφαιρικό φωτισμό της καμπίνας, τετρακίνηση quattro και πολλά ακόμη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης