Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μπορεί το νούμερο να ακούγεται υπερβολικό, όμως το επιβεβαίωσε και το Υπουργείο Μεταφορών της Μ. Βρετανίας. Ένας 42χρονος άντρας έβαλε πείσμα να πάρει το δίπλωμα αυτοκινήτου και τελικά το κατάφερε μετά από… 157 προσπάθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως «κοβόταν» συνεχώς στις γραπτές εξετάσεις, με την κάθε προσπάθεια να του κοστίζει πάνω από 26 ευρώ. Με άλλα λόγια, χρειάστηκε να ξοδέψει περί τα 4.000 ευρώ συνολικά για να καταφέρει να περάσει με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις και τελικά να καθίσει πίσω από το τιμόνι και να πάρει το οκ από τους εξεταστές.

Εκτός όμως από τον συγκεκριμένο, μία κυρία φαίνεται πως κατάφερε να περάσει και αυτή τις θεωρητικές εξετάσεις μετά από 117 απόπειρες.

Η αλήθεια είναι πως δεν μιλάμε για 3 ή 4 απόπειρες αλλά για 157, ένα νούμερο που σίγουρα γεννά αμφιβολίες για το εάν όλοι τελικά είναι γεννημένοι για το τιμόνι, ή υπάρχουν και περιπτώσεις που καλό είναι να αποφεύγεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα ο επιμένων νικά, όμως πόση εμπιστοσύνη μπορεί να νιώθει ο συγκεκριμένος οδηγός για να οδηγεί με ασφάλεια και έχοντας την ψυχραιμία που χρειάζεται ο δρόμος;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης