Οθόνες αφής υψηλής ευκρίνειας που θυμίζουν tablet, πληθώρα εφαρμογών, ενσωματωμένες λειτουργίες πλοήγησης, ασύρματη φόρτιση κινητών τηλεφώνων και έλεγχος με κάθε τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Opel προσφέρει μια σειρά συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σε όλη την επιβατικών οχημάτων, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να είναι πλήρως συνδεδεμένοι με το smartphone.

Ανάλογα με το σύστημα infotainment, τα τηλέφωνα ελέγχονται είτε μέσω μπουτόν (στη βασική έκδοση), ή μέσω οθόνης αφής και διακοπτών στο τιμόνι, αλλά και με φωνητική αναγνώριση. Τα R 4.0 IntelliLink, Navi 4.0 IntelliLink και το κορυφαίο Navi 900 IntelliLink επιτρέπουν τη λειτουργία συμβατών τηλεφώνων μέσω του δικού τους συστήματος φωνητικού ελέγχου, Siri ή Google.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στη λιτή, σαφή δομή μενού του Navi 4.0 IntelliLink και τη διαισθητική λειτουργία του, τα ADAM και Corsa συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα συνδεδεμένα μικρά αυτοκίνητα της αγοράς.

Στα Crossland X και Grandland X, το Navi 5.0 IntelliLink συνοδεύεται από έγχρωμη οθόνη αφής οκτώ ιντσών και επιτρέπει την άριστη ενσωμάτωση των Apple CarPlay και Android Auto μέσω συμβατών smartphones.

Η τελευταία γενιά του συστήματος Navi 900 IntelliLink που διατίθεται με τα Astra, Mokka X και Insignia εξασφαλίζει άριστη και εξατομικευμένη ψυχαγωγία. Το σύστημα είναι επίσης συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, που φέρνουν άμεσα ολόκληρο τον κόσμο των smartphones στο Insignia, βάσει των χαρακτηριστικών που χρησιμοποιούν συχνότερα οι ιδιοκτήτες τους.

Για ακόμα πιο άνετη χρήση κινητού τηλεφώνου σε συνδυασμό με Bluetooth, η Opel προσφέρει ασύρματη φόρτιση που επιτρέπει τη φόρτιση της μπαταρίας του κινητού μέσω ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, καταργώντας την ανάγκη για καλώδια – απλά τοποθετείτε το smartphone σας στον ενσωματωμένο φορτιστή και η φόρτιση ξεκινά άμεσα. Η ασύρματη φόρτιση είναι εφικτή στα ADAM, Corsa, Crossland X, Grandland X και Insignia.

Παράλληλα, η γερμανική εταιρεία προσφέρει κλασικές hands-free λύσεις, όπως η βάση FlexDock για smartphones, για τα ADAM και Corsa. Το FlexDock στερεώνεται στο ταμπλό και επιτρέπει τη χρήση του smartphone και ως συστήματος πλοήγησης. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το FlexDock επαναφορτίζει τα smartphones χωρίς πρόσθετα καλώδια.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων Opel


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης