Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Εδώ και λίγα χρόνια η νέα μόδα θέλει η αποκάλυψη του φύλου ενός νεογέννητου μωρού να γίνεται με φαντασμαγορικό τρόπο. Άλλες φορές αυτό μεταφράζεται σε πάρτι, άλλες σε πυροτεχνήματα και άλλες σε ατελείωτα μπαλόνια με ανάλογο χρώμα που δηλώνει εάν το μωρό είναι αγόρι ή κορίτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την φορά στην Αυστραλία, ένας petrolhead αποφάσισε να κάνει γνωστό σε όλους πως το παιδί είναι αγόρι, καίγοντας με burnouts ατελείωτο λάστιχο με μπλε μπογιά. Πολύς καπνός για ένα χαρούμενο γεγονός, όμως η αστυνομία δεν το είδε έτσι.

Εκτός από την καταστροφή του αυτοκινήτου, ο οδηγός καταδικάστηκε και σε φυλάκιση ενώ του απαγορεύτηκε η οδήγηση για τέσσερα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι καπνοί ήταν τόσοι που δεν μπορούσες να δεις τον δρόμο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για περίπου 100 μέτρα», δήλωσε ο Βοηθός Επίτροπος Μπεν Μάρκους. «Αν καταστρέψετε το δρόμο, θα καταστρέψουμε το αυτοκίνητό σας – είναι τόσο απλό», είπε ο Mark Ryan, Υπουργός Αστυνομίας και Διορθωτικών Υπηρεσιών και Υπουργός Πυροσβεστικής και Έκτακτης Ανάγκης.

Το αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε από την Πυροσβεστική και τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης του Κουίνσλαντ (QFES) για την εκπαίδευσή τους σε τροχαία σύγκρουση. Καταστράφηκε στα σκαλιά της Βουλής του Κουίνσλαντ, προσομοιώνοντας μια διαδικασία που πρέπει να γίνει για να απελευθερωθούν οι επιβάτες που έχουν παγιδευτεί μέσα σε ένα αυτοκίνητο. «Οι πυροσβέστες παρακολουθούν χιλιάδες περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων κάθε χρόνο, με πολλά από αυτά να απαιτούν τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού κοπής για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους», δήλωσε ο Επίτροπος της QFES, Γκρεγκ Λιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης