Στις 24 Φεβρουαρίου θα αποκαλυφθεί η ανανεωμένη εκδοχή της Giulietta, με την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου να γίνεται στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο.

Όπως ανακοίνωσε η Alfa Romeo, το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί αρχικά στους εργαζομένους, σε ειδική εκδήλωση στο Mirafiori. Μάλιστα, όλοι έλαβαν μια πρόσκληση με τον τίτλο «Noi siamo Giulietta», δηλαδή «εμείς είμαστε η Giulietta». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δημοφιλές hatchback φέρει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, μάσκα και ζάντες. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές εντοπίζονται στο καινούργιο τιμόνι, στις επενδύσεις και στο προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect, ενώ αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στους κινητήρες, ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές Euro6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε πως η επόμενη γενιά της Giuletta βρίσκεται στη διαδικασία της εξέλιξης και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στα τέλη του 2017. Υιοθετεί πολλά στοιχεία από την Giulia, πατάει στην ίδια πλατφόρμα με το premium sport sedan και θα είναι το μοναδικό πισωκίνητο της κατηγορίας, μετά την απόφαση της BMW να κάνει προσθιοκίνητη τη Series 1.

Δείτε εδώ την ελκυστική Giulietta

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης