Πλησιάζει η ώρα της Jaguar XE

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014, 15:07
Πλησιάζει η ώρα της Jaguar XE

Την ερχόμενη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου sport sedan της Jaguar, με τη βρετανική εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα ακόμα ένα video, προκειμένου να μας κρατήσει σε εγρήγορση.

Η νέα XE ανήκει στην κατηγορία των premium sedan και είναι κατασκευασμένη σε ποσοστό 75% από υψηλής αντοχής αλουμίνιο, το οποίο ονομάζεται «RC 5754». Το υλικό αυτό έχει εξελιχθεί ειδικά για το βρετανικό μοντέλο, είναι πιο ανθεκτικό, ελαφρύ, και προσφέρει μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία στο πλαίσιο.

Στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου περιλαμβάνονται τα πιο προηγμένα συστήματα και τεχνολογίες, ενώ κάτω από το καπό θα δούμε τη νέα γενιά των τετρακύλινδρων Ingenium κινητήρων. Σύμφωνα με την Jaguar, η βασική έκδοση έχει κατανάλωση μόλις 4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, με τις εκπομπές CO2 να είναι κάτω από 100 γρ./χλμ. Στην κορυφή βρίσκονται ο V6 3.0 λίτρων και ο υπερτροφοδοτούμενος V8 5.0 λίτρων

Θυμίζουμε ότι, η Βρετανίδα ερμηνεύτρια και στιχουργός Emeli Sande είναι αυτή που θα καλωσορίσει την XE, με ένα τραγούδι που το έχει γράψει ειδικά για το μοντέλο και τιτλοφορείται «Feel XE».


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014, 15:07