Τις επόμενες μέρες θα αποκαλυφθούν επίσημα τα νέα fortwo και forfour, με την Daimler, μητρική εταιρεία της Smart να δίνει στη δημοσιότητα ένα ακόμα video, σχετικό με τα καινούργια μοντέλα.

Η εταιρεία κάνει λόγο για δύο αυτοκίνητα που έχουν σχεδιαστεί από την αρχή αλλά διατηρούν το DNA και τη φιλοσοφία των προκατόχων τους. Βασίζονται πάνω στην πλατφόρμα του Renault Twingo και μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μέρη, με το δημοφιλές fortwo να χαρακτηρίζεται για τις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις και την ευελιξία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μήκος είναι κάτω από τα 2,7 μέτρα, με το πλάτος να έχει αυξηθεί προς όφελος της οδικής συμπεριφοράς. Βελτιωμένοι θα είναι και χώροι, με τη γκάμα των κινητήρων να περιλαμβάνει τον τρικύλινδρο 0.9 TCe της Renault, με απόδοση κοντά στους 90 ίππους, τον ατμοσφαιρικό 1.000αρη και ένα diesel επίσης με τρεις κυλίνδρους. Από την άλλη, το forfour θα έχει μήκος περίπου 3,5 μέτρα, με τα πίσω καθίσματα να έχουν τη δυνατότητα αναδίπλωσης.

Υπομονή έως τις 16 Ιουλίου, οπότε και το zougla.gr θα ταξιδέψει έως το Βερολίνο για την παγκόσμια πρεμιέρα των μοντέλων, μεταφέροντάς σας όλες τις πληροφορίες για τα αυτοκίνητα και τα παραλειπόμενα από την εκδήλωση.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης