Η επόμενη γενιά του δημοφιλούς compact crossover της γαλλικής φίρμας βρίσκεται στη διαδικασία της εξέλιξης, με τους μηχανικούς να πραγματοποιούν αυτήν την περίοδο τις δοκιμές στον δρόμο και στην πίστα. 

Το καινούργιο Captur αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019 και, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα φέρει το νέο plug-in υβριδικό σύνολο της συμμαχίας Renault – Nissan, συνδυάζοντας έναν βενζινοκινητήρα 1.600 κ.εκ. και ένα ηλεκτρικό μοτέρ που λαμβάνει ενέργεια από μπαταρία χωρητικότητας 9,8 kWh.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εν λόγω υβριδικό σύνολο θα διακρίνεται για την απόδοση, εξασφαλίζοντας αυτονομία 50 χιλιομέτρων αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια. Μάλιστα, η ίδια τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί και στο νέο Qashqai. Φυσικά, το Captur θα προσφέρεται και με τον 1.33 turbo κινητήρα των 140 και 160 ίππων.  

Η εμφάνιση του αυτοκινήτου θα είναι πιο σπορτίφ και νεανική, με το εσωτερικό να έχει αναβαθμιστεί ριζικά, περιλαμβάνοντας ψηφιακές οθόνες και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης