Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι έβγαλαν για λίγο τα σορτσάκια και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και έβαλαν τη φόρμα των οδηγών αγώνων, ντιφτάροντας, επιταχύνοντας και κάνοντας ελιγμούς με το Juke Nismo RS.

Πιο συγκεκριμένα, οι David Silva, Bacary Sagna, Eliaquim Mangala και Fernando, αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Nissan, οδηγώντας σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα με «δασκάλους» τους επαγγελματίες του GT Academy, οι οποίοι είχαν ανταλλάξει τις φόρμες τους με την εμφάνιση της ποδοσφαιρικής αγγλικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα έγιναν στο πλαίσιο του Dream Job Swap (άλλαξε τη δουλειά σου με αυτή των ονείρων σου) που διοργάνωσε η ιαπωνική εταιρεία στη Βρετανία. Η ιδέα της ανταλλαγής  επαγγέλματος  είναι εμπνευσμένη από μια μελέτη που ανέθεσε η Nissan και από την οποία προέκυψε πως ένα στα πέντε άτομα ηλικίας από 9 έως 13 ετών θέλει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Επίσης, οι νέοι που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν σε ποσοστό 64% ότι θεωρούν συναρπαστικό να μάθουν να οδηγούν, ενώ τη δεύτερη θέση στο επάγγελμα των ονείρων τους με ποσοστό 19%, καταλαμβάνει αυτό του οδηγού αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης