Η μάρκα με το ισχυρότερο brand στον κόσμο βλέπει τις πωλήσεις να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και τις μετοχές να σημειώνουν συνεχόμενα limit up.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, οι αυξημένες πωλήσεις των Portofino και 812 Superfast – μοντέλων που εμφανίζουν το μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους – επιτρέπουν στην ιταλική εταιρεία να αναθεωρήσει τις προβλέψεις για το 2019 όσον αφορά στα οικονομικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, η Ferrari προέβλεπε πως τα κέρδη προ φόρων θα κυμαίνονταν μεταξύ 1,2 και 1,25 δις ευρώ. Όπως φαίνεται όμως, αυτά θα ξεπεράσουν τα 1,27 δις ευρώ.

Παράλληλα, τα έσοδα δεν αποκλείεται να φθάσουν τα € 3,7 δις, με τη μετοχή στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου να σημειώνει άνοδο 7,4% και τη χρηματιστηριακή αξία της φίρμας να αγγίζει τα 29,52 δις ευρώ.

Οι πωλήσεις την περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου έφθασαν τα 2.474 αυτοκίνητα παγκοσμίως, καταγράφοντας αύξηση 9,4% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, το «Cavallino Rampante» προετοιμάζει ένα νέο πρόγραμμα για την ενίσχυση του εμπορικού σήματος μέσω της αξιοποίησης των επίσημων αξεσουάρ, της συλλογής ένδυσης και των πολυτελών υπηρεσιών προς τους πελάτες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης