Πολύ μεγάλη διάκριση για τη Skoda

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020, 08:03
Πολύ μεγάλη διάκριση για τη Skoda

Εντυπωσιάζει με τον υψηλό ρυθμό ανάπτυξής της, τα ποιοτικά μοντέλα της γκάμας της και την εφαρμογή καινοτόμων ιδεών στη διαδικασία παραγωγής. Η τσεχική μάρκα ανήκει στις κορυφαίες της Ευρώπης, με τον θεσμό AutoBest να την επιβραβεύει με το βραβείο «Company Best 2020».

Τα μέλη του ευρωπαϊκού οργανισμού επαίνεσαν με θέρμη την εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου αγοράς της Skoda και τον αριθμό των νέων ταξινομήσεων της εταιρείας όχι μόνο στη Γηραιά Ήπειρο, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγκωμίασαν τη φίρμα για τον ελκυστικό σχεδιασμό των αυτοκινήτων της, τα πρακτικά χαρακτηριστικά Simply Clever και τις τεχνολογικές της καινοτομίες.

Η Skoda κέρδισε επίσης τους κριτές με την ικανότητά της στη διαδικασία παραγωγής. Στο εργοστάσιο στη Mladá Boleslav, ξεκίνησε πρόσφατα την παραγωγή του ENYAQ iV, του ηλεκτρικού SUV που βασίζεται στην πλατφόρμα ΜΕΒ του VW Group.

Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, η εταιρεία έχει υλοποιήσει την ταυτόχρονη κατασκευή μοντέλων που βασίζονται σε δύο τελείως διαφορετικές πλατφόρμες, τις MQB και MEB, μία για «συμβατικά» και μία για EV οχήματα αντίστοιχα, σε μία κοινή γραμμή παραγωγής.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020, 08:44