Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της Fiat Chrysler Automobiles και της Ferrari, καθώς, σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, όλα κρέμονται από μία κλωστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η έγκυρη ιταλική εφημερίδα «La Stampa», τα πράγματα σχετικά με την υγεία του Sergio Marchionne δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Ο 66χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε κλινική της Ελβετίας και η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη.

Ο Marcionne αναπνέει με μηχανική υποστήριξη έπειτα από την επιδείνωση της υγείας του. Στο πλευρό του βρίσκονται οι γιοι του, Allessio Giacomo και Jonathan Tyler, όπως και ο στενός του συνεργάτης, Manuela Battezzato.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διεύθυνση του νοσοκομείου δεν έχει ανακοινώσει το παραμικρό, με τον όμιλο FCA να κρατά αποστάσεις μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Marchionne και την αντικατάστασή του από τον Mike Manley.

Έξω από την κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Ζυρίχης βρίσκονται δεκάδες δημοσιογράφοι που εκπροσωπούν τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης του κόσμου. Όλοι αναμένουμε το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, ώστε να μάθουμε τι πραγματικά έχει συμβεί.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης