Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μία τετράδα ζάντες από Bugatti Veyron αναζητούν νέο ιδιοκτήτη όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η αγγελία που έχει «ανέβει» στο eBay. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατασκευασμένες από την OZ Racing, είναι 20 ιντσών και μάλιστα δεν αποτελούν τυχαίες ζάντες, καθώς δημιουργήθηκαν ως φόρο τιμής στη Bugatti Type 35 Grand Prix της δεκαετίας του 1920. Αυτός είναι και ο λόγος της ιδιαίτερης σχεδίασης και ασφάλισης, καθώς έπρεπε να συμμορφωθούν με τους τότε κανονισμούς των αγωνιστικών πρωτοκόλλων. 

Σύμφωνα με την καταχώριση, οι τροχοί είναι από μια νέα Bugatti Veyron και βρίσκονται σε σχεδόν άριστη κατάσταση, με τον πωλητή να σημειώνει ότι υπάρχουν μόνο μερικές μικρές ατέλειες που σημειώθηκαν κατά την μεταφορά τους. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τους, προχώρησε στην αφαίρεση τους καθώς εξόπλισε τη Veyron του με ένα νέο body kit της Mansory.

Οι τροχοί έχουν μοτίβο μπουλονιών 5×130, που σημαίνει ότι ταιριάζουν στα περισσότερα μοντέλα του VW Group, συμπεριλαμβανομένων πολλών μοντέλων Porsche, Audi, Lamborghini, ακόμη και Bentley. Με λίγη περαιτέρω έρευνα αποδεικνύεται ότι οι τροχοί μοιράζονται επίσης το ίδιο μοτίβο μπουλονιών με τη Ferrari LaFerrari, καθώς και με φορτηγά που κατασκευάζονται από τη Nissan, τη Renault και την Peugeot. Σε ποιο μοντέλο λέτε να ταίριαζε περισσότερο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα το συγκεκριμένο σετ θα μπορούσε να το αγοράσει ένας ήδη κάτοχος Veyron και να το έχει ως εναλλακτική. Όμως το σετ θα μπορούσε να βρει και άλλες, διακοσμητικές χρήσεις σε ένα σπίτι και όχι σε ένα αυτοκίνητο. Πώς δημιουργούν μερικοί γνήσιοι petrolheads τραπεζάκια από μπλοκ μηχανής, έτσι θα μπορούσαν και αυτές οι ζάντες να γίνουν μέρος ενός καθιστικού όπως π.χ. τεσσάρων πανάκριβων σκαμπό; Για την ώρα η αγγελία είναι ακόμα αναρτημένη, που σημαίνει πως δεν έχει βρεθεί ο νέος ιδιοκτήτης.

Αλήθεια εσείς μέχρι πόσα χρήματα θα δίνατε για να κάνετε δικές σας τις αγαπημένες σας ζάντες;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης