Μια ειδική έκδοση της Cayenne που απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεχωρίζουν, έχοντας πλούσιο εξοπλισμό και αποκλειστικά χρώματα, δημιούργησε η Porsche.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Cayenne Platinum Edition είναι διαθέσιμη στα χρώματα: ασημί της πλατίνας «Platinum Silver Metallic», μαύρο του βασάλτη «Basalt Black Metallic», καφέ του ξύλου «Mahogany Metallic», μαύρο, λευκό, γκρι «Meteor Grey Metallic» και λευκό του μαρμάρου «Carrara White Metallic».

Το εξωτερικό αμάξωμα διακρίνεται για τα φώτα bi-xenon, τα φιμέ τζάμια και τις ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών «Cayenne Design ΙΙ». Στην καμπίνα έχουν τοποθετηθεί δερμάτινα καθίσματα, τιμόνι SportDesign, αντιθαμβωτικός καθρέπτης, νέα πατάκια και μαρσπιέ με το λογότυπο της έκδοσης, καθώς και το σύστημα Porsche Communication Management (PCM) με πλοήγηση GPS, ParkAssist και το τιμόνι Power Steering Plus.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ειδική έκδοση του γερμανικού SUV τροφοδοτείται από τον V6 3.6 λίτρων κινητήρα με τους 300 ίππους και τον V6 3.0 diesel, απόδοσης 245 ίππων. Το λανσάρισμα θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, με τις τιμές στη Γερμανία να ορίζονται στα 66.379 και 67.212 ευρώ, αντίστοιχα.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης