Την κορυφαία έκδοση του μεγάλου τετράθυρου μοντέλου της γκάμας της, η οποία διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας, θα παρουσιάσει στην επερχόμενη έκθεση του Λος Άντζελες η Porsche.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την Panamera Exclusive Series, μια συλλεκτική έκδοση που θα παραχθεί σε μόλις 100 μονάδες και απευθύνεται σε συγκεκριμένους πελάτες της μάρκας. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε μαύρο και καφέ, φέρει σκούρα κρύσταλλα τεχνολογίας LED, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, διαχύτη και τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί νέες δερμάτινες επενδύσεις υψηλής ποιότητας, οθόνες 10,1 ιντσών στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο, αλουμινένιος μοχλός ταχυτήτων για το κιβώτιο PDK, ενώ δεν λείπει και το ειδικό ταμπελάκι με τον αριθμό κάθε μονάδας στο ταμπλό, από την πλευρά του συνοδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, προαιρετικά περιλαμβάνει και ένα ταξιδιωτικό πακέτο, με βαλίτσες, σακ βουαγιάζ και τσάντες, κατασκευασμένα από το ίδια δέρμα με τα καθίσματα και φυσικά το σήμα της Porsche.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 4.8 λίτρων της Turbo S, απόδοσης 570 ίππων και 710 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στους τροχούς μέσω του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη PDK, με τα 0-100 να έρχονται σε 3,9 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 310 χλμ./ώρα. Όσο για την τιμή, στη Γερμανία κυμαίνεται στα 250.000 ευρώ, περίπου. 
     

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης