Χιλιάδες αυτοκίνητα κινούνται στους δρόμους. SUV, μικρομεσαία hatchback, station, crossover και τροχοφόρα. Το ένα πίσω από το άλλο, εν μέσω της καρδιάς του καλοκαιριού, ακολουθούν τις πινακίδες προς τις μαγευτικές παραλίες της χώρας μας.

Τα οχήματα είναι φορτωμένα με μπαγκάζια. Άλλοι οδεύουν προς τα λιμάνια με τελικό προορισμό κάποιο νησί των Κυκλάδων, του Ιονίου Πελάγους ή των Δωδεκανήσων. Άλλοι αναζητούν λίγες ημέρες ηρεμίας προς τα βόρεια της χώρας, εκεί όπου τα γαλήνια νερά συναρπάζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μενού των φετινών διακοπών έχει τα πάντα. Το καλοκαίρι τον χρόνο τον μετράμε διαφορετικά. Ειδικά το φετινό, μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες, η αναμονή για απόλαυση εντονότερη και η χαρά της απόδρασης δεν χωρά συμβιβασμούς.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προνοητικότητα

Όπου κι αν πάμε ωστόσο, όσα σχέδια κι αν έχουμε κάνει, όση κι αν είναι η λαχτάρα για ξεγνοιασιά, η ασφάλεια πρέπει να παραμένει στο επίκεντρο. Φαντάσου να έχεις τα εισιτήρια του καραβιού στα χέρια σου, να μετράς αντίστροφα τα λεπτά για να φτάσεις στο λιμάνι και λίγο πριν προσεγγίσεις να συμβεί ένα μικροατύχημα, μια βλάβη στο αυτοκίνητο, να μείνεις από μπαταρία, να σκάσει το ελαστικό!

Τα χαμόγελα μπορεί να σβήσουν από τα χείλη σε μια στιγμή. Τη θέση της χαράς να πάρουν το ανάθεμα, η απόγνωση για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, αν θα προλάβουμε το πλοίο, αν θα μας κρατήσουν τα δωμάτια στο ξενοδοχείο. Στο μυαλό εκείνη την ώρα περνούν εκατοντάδες σκέψεις, συνήθως ελάχιστες είναι θετικές.

Η καλύτερη Οδική Βοήθεια είναι η λύση!

Προκειμένου όλα να πάνε καλά, ακόμη και την ώρα που έχεις την αίσθηση ότι τίποτα άλλο δεν μπορεί να πάει στραβά, υπάρχει η λύση. Αρκεί να έχεις προνοήσει.

Πριν φύγεις για διακοπές, λοιπόν, άδραξε την ευκαιρία και επωφελήσου της καλοκαιρινής προσφοράς της Anytime, αποκτώντας την κορυφαία Οδική Βοήθεια και μάλιστα με έκπτωση 33%.

Με την Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Οτιδήποτε κι αν συμβεί, σε οποιοδήποτε σημείο, η εξυπηρέτηση είναι παραδειγματική. Ακόμη και πρόβλημα στο ελαστικό να παρουσιαστεί στην Εθνική Οδό, εκεί όπου τα πράγματα είναι πραγματικά δύσκολα, διότι στο πορτμπαγκάζ δεν πέφτει ούτε καρφίτσα από τις βαλίτσες και τις αποσκευές, ο συνεργάτης της Anytime είναι εκεί για να σε βοηθήσει.

Έρχεται κοντά σου άμεσα, αρκεί να καλέσεις το 1158 ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Drive On από το κινητό σου τηλέφωνο. Το app εντοπίζει τη θέση του αυτοκινήτου σου μέσω GPS, χωρίς εσύ να χρειάζεται να προσδιορίσεις την ακριβή σου τοποθεσία. Φυσικά, όπως κι αν επιλέξεις να επικοινωνήσεις, ενημερώνεσαι για τον χρόνο άφιξης και βλέπεις Live στον χάρτη την πορεία του οδηγού που έρχεται κοντά σου.

Η Οδική Βοήθεια είναι δίπλα σου 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ώρο. Με 111 σημεία εξυπηρέτησης, 220 ιδιόκτητα οχήματα και 350 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό είναι άμεσα κοντά σου για ό,τι κι αν συμβεί.

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν καθόλου! Μπες στο anytime.gr, κάνε την ασφάλεια αυτοκίνητου που θέλεις και απόκτησε την καλύτερη Οδική Βοήθεια στην πιο συμφέρουσα τιμή.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης