Πώς οι πυροπαθείς θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για τα καινούργια Renault;

Πώς οι πυροπαθείς θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για τα καινούργια Renault;

Ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου στην Ανατολική Αττική, η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα, είχε ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή την απόφασή της να προσφέρει δωρεάν πέντε καινούργια  Clio, κατόπιν κλήρωσης. Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών στην κλήρωση λήγει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 

Αφού ολοκληρώθηκε η καταγραφή των κατεστραμμένων οχημάτων από τις Δημόσιες Αρχές, η εταιρεία καλεί τους ενδιαφερόμενους που έχουν παραλάβει τη Βεβαίωση Διαγραφής του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου τους, να συμμετέχουν στην κλήρωση.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://www.renault.com.gr/klirwsi/symmetoxi.html και να συμπληρώσουν τα πεδία. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, μπορεί να προσέλθει στις κεντρικές εγκαταστάσεις της TEOREN MOTORS Α.E. στο Περιστέρι, Λεωφ. Κηφισού 138-140 και να υποβάλλει την αίτηση συμμετοχής με την συνδρομή ειδικά εντεταλμένων εργαζομένων της εταιρείας.

Προσέλευση: Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 08.00-20.00 και Σάββατο κατά τις ώρες 09.00-14.00.

Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών στην κλήρωση λήγει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:59.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις (όχι για δηλώσεις συμμετοχής), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-57 06 906. Ώρες επικοινωνίας: 09:30-17:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, 14:56