Ακολουθώντας το παράδειγμα των συνδρομητικών υπηρεσιών για τηλεόραση και μουσική, η Nissan λάνσαρε στις ΗΠΑ μία αντίστοιχη υπηρεσία, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές να αλλάζουν αυτοκίνητο ακόμη και κάθε μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπηρεσία ονομάζεται «Nissan Switch», υποστηρίζεται από την Clutch Technologies LLC (Clutch) και είναι διαθέσιμη σε πρώτη φάση στο Χιούστον των ΗΠΑ. Περιγράφεται από την εταιρεία ως «οδήγηση κατά παραγγελία» χωρίς οικονομικές δεσμεύσεις για τους πελάτες, η οποία προσφέρει ποικιλία οχημάτων και ευελιξία. 

Για παράδειγμα, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ένα sedan κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο να το αλλάξει με ένα SUV ή ένα sport αυτοκίνητο, όπως το GT-R.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν δύο βαθμίδες συνδρομής με δυνατότητα εναλλαγής κάθε μήνα. Το κόστος ενεργοποίησης της υπηρεσίας ανέρχεται στα 495 δολάρια, με την συνδρομή να περιλαμβάνει το όχημα – με αλλαγή μοντέλων ακόμη και κάθε μέρα – την  παράδοση, τον καθαρισμό, την ασφάλιση, την οδική βοήθεια και την τακτική συντήρηση.

Η μηνιαία συνδρομή για το πρόγραμμα Select ανέρχεται στα 699 δολάρια και αφορά τα μοντέλα Altima, Rogue, Pathfinder και Frontier.

Το πρόγραμμα Premium κοστίζει 800 δολάρια το μήνα και αφορά τα μοντέλα Leaf Plus, Maxima, Murano, Armada, Titan και 370Z. Για το GT-R, η τιμή αυξάνεται κατά 100$ ημερησίως και με μέγιστη χρήση 7 ημερών το μήνα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης