Με το αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών το οποίο κατασκευάστηκε το 1998 και λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια ασχολήθηκε η καθημερινή εκπομπή “Ο,τι Κινείται” με ρεπορτάζ που μετέδωσε πριν από λίγες ημέρες. Στο σχετικό θέμα γίνεται αναφορά για την πίστα που θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες στα Βαλκάνια αλλά και τον τρόπο που μπορεί ο καθένας να επισκεφτεί και να οδηγήσει σε αυτή χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο ή την μοτοσικλέτα του.
 

Στην ίδια εκπομπή που μεταδόθηκε στις 30 Απριλίου από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Zoom, μπορείτε να δείτε το νέο Ford Escort, τα κορυφαία σε πωλήσεις αυτοκίνητα τον Μάρτιο στην Ευρώπη αλλά και να μάθετε για την επιδότηση των 30 εκατομμυρίων ευρώ που πήραν οι υπεύθυνοι για την πίστα που θα κατασκευαστεί στην Πάτρα. Από την εκπομπή δεν λείπουν τα τρελά και παλαβά από τους ελληνικούς δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εκπομπή <<Ο,τι Κινείται>> παρουσιάζει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης και μεταδίδει το κανάλι Zoom κάθε μέρα (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 20:55, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης