Έχετε αναρωτηθεί πότε πόσες φορές ανοίγει και κλείνει μία από τις πόρτες του αυτοκινήτου σας σε 10 χρόνια; Η απάντηση θα σας αφήσει άναυδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, ξεπερνά τις 45.000 φορές! Μάλιστα, αν έχετε παιδιά οι πόρτες πολλές φορές κλείνουν με ιδιαίτερη σκληρότητα, καταπονώντας κάθε τμήμα της. Αυτό σημαίνει ότι η καθημερινή ζωή για το συγκεκριμένο εξάρτημα του οχήματος είναι αρκετά δύσκολη.

Με την αντοχή και την ανθεκτικότητα ως βασικές αρχές, η Nissan κατασκευάζει τα οχήματά της για να αντέξουν αυτού του είδους τις καταπονήσεις. Στο Τεχνικό Κέντρο της εταιρείας στη Β. Αμερική, η Rosie – ένα προηγμένο ρομπότ ελέγχου των θυρών – μπορεί να ανοιγοκλείσει μια πόρτα κάθε 6 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Doorboto, γνωστό και ως Rosie στο NTCNA του Μίτσιγκαν, ζυγίζει 1.500 κιλά και σε μόλις τρεις μέρες ανοίγει και κλείνει μια πόρτα 45.000 φορές, όπως θα γινόταν σε 10 ολόκληρα χρόνια. Αυτή η αυστηρή δοκιμή εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα και ανθεκτικότητα για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Nissan.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης