Έπειτα από μακρά αναμονή, το εντυπωσιακό sport car της ιταλικής φίρμας είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνιση του στους δρόμους, προκαλώντας με την εμφάνιση και τις υψηλές δυνατότητες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Alfa 4C είναι διαθέσιμη προς παραγγελία και στην ελληνική αγορά, με τις τιμές να ξεκινούν από 79.600 ευρώ με το όφελος της απόσυρσης. Ο εξοπλισμός του διθέσιου μοντέλου είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών μπροστά και 18’’ πίσω, σύστημα DNA με τέσσερις επιλογές οδήγησης, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, δερμάτινο σπορ τιμόνι, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, τα συστήματα VDC, ASR, MSR, CBC, e-Q2 και Hill Holder, radio-cd και μπάκετ καθίσματα.

Όσοι θέλουν να διαφέρουν, μπορούν να εξοπλίσουν το αυτοκίνητο με πίσω πτέρυγα (400 ευρώ), αγωνιστική εξάτμιση (500 ευρώ), σπορ σαλόνι με δέρμα microfibra και κόκκινες ραφές (2.000 ευρώ) και πολλά ακόμα. Επίσης, υπάρχει το πακέτο «Racing» με ζάντες της 8C, αγωνιστικά ελαστικά, κιτ ανάρτησης και  αγωνιστικό τιμόνι με κόκκινες ραφές ή το «Luxury» με δέρμα microfibra, Bi-LED φώτα και πλαίσιο εμπρός φώτων από ανθρακονήματα με κόστος 4.100 και 4.600 ευρώ, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε, ότι η νέα 4C τροφοδοτείται από τον 1,75 turbo κινητήρα, απόδοσης 241 ίππων και 350Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω του TCT κιβωτίου, με τα 0-100 να έρχονται σε 4,5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 258 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι στα 6,8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων στα 157 γρ./χλμ.

Πάρτε μία γεύση από την 4C


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης