Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές της νέας γενιάς του best seller μοντέλου της ιαπωνικής φίρμας, τους διαθέσιμους κινητήρες και τις εκδόσεις εξοπλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο Yaris αναμένεται στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων το φθινόπωρο. Διακρίνεται για τη δυναμική εμφάνιση, το ευρύχωρο εσωτερικό, τις ψηφιακές οθόνες και τη βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

Στη χώρα μας θα προσφέρεται με τον τρικύλινδρο 1.500άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 121 ίππων και 153 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο CVT, καθώς και με το αντίστοιχης χωρητικότητας υβριδικό σύνολο Hybrid Dynamic Force ισχύος 116 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη περίπτωση, η μέση κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται από 4,7 έως 5,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων από 107 έως 113 γρ./χλμ. Στην περίπτωση του υβριδικού Yaris, η κατανάλωση είναι στα 2,9 λτ. και οι εκπομπές CO2 μόλις 64 γρ./χλμ.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ επτά εξοπλιστικών πακέτων (Active, Active Plus, Style, Style Bi-Tone, Chic, Chic Bi-Tone και Premier Edition).

Το νέο Yaris περιλαμβάνει στάνταρ ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, Hill Assist, ενεργό cruise control, σύστημα πολυμέσων Toyota Touch με οθόνη 7 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας, το πακέτο τεχνολογιών Toyota Safety Sense και πολλά ακόμη.

Οι τιμές για τη βενζινοκίνητη έκδοση με τους 121 ίππους και το μηχανικό κιβώτιο ξεκινούν από 15.550€ και με το αυτόματο CVT από 16.830€. Το κόστος για το Yaris 1.5 Hybrid e-CVT διαμορφώνεται στα 17.335€.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης