Η περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Abarth 695, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 70 χρόνια από την ίδρυση της μάρκας με σήμα τον σκορπιό, είναι διαθέσιμη προς παραγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συλλεκτικό Abarth 695 70ο Anniversario θα παραχθεί σε μόλις 1.949 μονάδες και στη χώρα μας προσφέρεται στην τιμή των 34.100 ευρώ για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο και στα 34.750 ευρώ για την έκδοση με το αυτόματο.

Το αμάξωμα είναι βαμμένο στο αποκλειστικό χρώμα «Monza 1958 Green», ενώ στο πίσω τμήμα δεσπόζει το ρυθμιζόμενο σπόιλερ «Spoiler ad Assetto Variabile», το οποίο διαθέτει 12 θέσεις ρύθμισης, αυξάνοντας τη σταθερότητα και την πρόσφυση του οχήματος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ζάντες SuperSport των 17 ιντσών, η εξάτμιση Record Monza με βαλβίδα διπλής λειτουργίας για sport ήχο και τέσσερις απολήξεις, οι αεριζόμενοι δίσκοι διαμέτρου 305χλστ. εμπρός και 240 χλστ. πίσω με τις κόκκινες τετραπίστονες δαγκάνες και το επιθετικό body kit με τα επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, ολοκληρώνουν την εξωτερική εικόνα του ιταλικού μοντέλου.

Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνουν τα καθίσματα Sabelt Tricolore που σχεδιάστηκαν ειδικά για το αυτοκίνητο. Φυσικά δεν λείπει το αγωνιστικού τύπου τιμόνι με τα paddles αλλαγής των σχέσεων, το σύστημα πολυμέσων UconnectTM HD Navi με την οθόνη 7 ιντσών και η εφαρμογή Abarth Telemetry.

Για την κίνηση φροντίζει ο 1.4 Turbo κινητήρας απόδοσης 180 ίππων και 250 Nm ροπής. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 6,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 225 χλμ./ώρα – με το σπόιλερ στη θέση 0ο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης