Το καινούργιο Civic είναι έτοιμο να λανσαριστεί στην ελληνική αγορά, έχοντας δύο εξαιρετικούς κινητήρες, προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας και δυναμικό προφίλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 10η γενιά του δημοφιλούς ιαπωνικού μοντέλου πατάει πάνω σε νέα πλατφόρμα, επιλέγοντας εκ νέου την οδό της διαφορετικότητας από πλευράς αισθητικής και διαθέτοντας μία από τις πιο ευρύχωρες καμπίνες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Civic αποτελεί πλέον ένα από τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας, με μήκος άνω των 4,5 μέτρων και μεταξόνιο που αγγίζει τα 2,7 μ.  

Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων Honda Connect2 στην κεντρική κονσόλα, συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο τρικύλινδρος 1.0 i-VTEC Turbo απόδοσης 129 ίππων και 200 Nm ροπής και o 1.5 i-VTEC Turbo των 182ίππων. Ο αναβαθμισμένος diesel 1,6 λίτρου αναμένεται στα τέλη του έτους ή στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή προαιρετικά με το αυτόματο CVT.

Όπως ανακοίνωσε η ελληνική εισαγωγική εταιρεία, οι τιμές ξεκινούν από 20.650 ευρώ στη βασική πεντάθυρη έκδοση 1.0 Comfort. Η πιο πλούσια έκδοση Elegance με το ίδιο μοτέρ κοστίζει 23.750 ευρώ, ενώ το Civic 1.5 Sport τιμάται στα 25.650 ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρονται για το τετράθυρο αμάξωμα, οι τιμές ορίστηκαν στα 26.650 ευρώ για το 1.5 Comfort, στα 28.070 για το 1.5 Elegance και στα 30.250 ευρώ για το 1.5 Elegance CVT.

Aνακαλύψτε εδώ το νέο Civic


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης