Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μας αρέσει να βλέπουμε ακριβά αυτοκίνητα να λερώνονται σε διαδρομές εκτός δρόμου. Αυτά τα τρία πολυτελή SUV ήταν ακριβά όταν ήταν καινούργια, αλλά τώρα βρίσκονται σε κατάσταση που δεν ταιριάζει πραγματικά με τα ονόματά τους. Αυτό το γεγονός τα κάνει ιδανικά για λασπώδεις μάχες εκτός δρόμου και αυτό ακριβώς έκανε η ομάδα Carwow στο συγκεκριμένο βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας γνωρίσουμε πρώτα τους διεκδικητές. Υπάρχει μια Porsche Cayenne πρώτης γενιάς με ατμοσφαιρικό V8 4,5 λίτρων που παράγει αξιοσέβαστη ισχύ 335 ίππων και 420 Nm ροπής, που μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων .
Υπάρχει επίσης μια BMW X5 που έχει επίσης έναν ατμοσφαιρικό V8 κάτω από το καπό, αποδίδοντας 286 ίππους  και 440 Nm ροπής. Και πάλι, υπάρχει ένα αυτόματο εξατάχυτο κιβώτιο που στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς.
Τέλος, υπάρχει επίσης ένα Land Rover Range Rover που δεν έχει ατμοσφαιρικό V8. Αντίθετα, η ισχύς προέρχεται από μια μονάδα turbodiesel 3,0 λίτρων με 175 άλογα και 390 Nm ροπής. Ένα πεντατάχυτο αυτόματο κιβώτιο παρέχει την ισχύ και στους δύο άξονες.

Λοιπόν, ποιοι είναι οι κανόνες αυτής της σειράς προκλήσεων εκτός δρόμου; Ο νικητής σε κάθε αγώνα παίρνει τρεις βαθμούς, το δεύτερο SUV παίρνει δύο βαθμούς και το πιο αργό όχημα παίρνει έναν βαθμό. Εάν ένα όχημα δεν φτάσει στη γραμμή τερματισμού, δεν παίρνει βαθμούς. Στο τέλος, το μοντέλο με τους περισσότερους πόντους κερδίζει τον αγώνα.

Αυτός σίγουρα δεν είναι ένας ακόμα τυπικός αγώνας εκτός δρόμου. Πρόκειται για τρία πολυτελή SUV από το παρελθόν που αναζητούν τα όριά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης