Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η τρίτη γενιά του επιτυχημένου, πολυτελούς compact μοντέλου της βαυαρικής φίρμας παρουσιάστηκε επίσημα, με τη BMW να δίνει στη δημοσιότητα όλες τις προδιαγραφές και να ανακοινώνει τον χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καινούργια Σειρά 1 πατά σε νέα πλατφόρμα, με την κίνηση να μεταφέρεται για πρώτη φορά στους εμπρός τροχούς. Σύμφωνα με την εταιρεία, η αρχιτεκτονική αυτή προσφέρει ένα μείγμα οδηγικής απόλαυσης και δυναμικής υπεροχής σε συνδυασμό με αισθητά αυξημένη ευρυχωρία.

Σπορ, σοφιστικέ, αναζωογονημένη με φρέσκιες σχεδιαστικές πινελιές, υλικά υψηλής ποιότητας και φυσικά εξοπλισμένη με τις τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, η νέα Σειρά 1 είναι μία γνήσια BMW με ισχυρή προσωπικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του Σεπτεμβρίου, ωστόσο, στις 10 Ιουνίου θα γίνουν γνωστές οι τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού. Αρχικά, η Σειρά 1 θα προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης και τρεις diesel, όλοι προδιαγραφών Euro 6d-TEMP.

Οι 116d, 118d και 118i συνδυάζονται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ το προηγμένο Steptronic επτά σχέσεων διατίθεται προαιρετικά για τις 116d και BMW 118i. Το αυτόματο 8άρι Steptronic περιλαμβάνεται έξτρα στην 118d και στάνταρ στις 120d xDrive και M135i xDrive.

 

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η καινούργια BMW 1 Series

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης