Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της γερμανικής εταιρείας, καθώς η αποδοτικότερη και πιο οικονομική έκδοση του νέου compact SUV με τον δίλιτρο turbo κινητήρα θα έρθει και στη χώρα μας.

Όπως ανακοίνωσε η εισαγωγική εταιρεία, η βασική έκδοση της Macan με τον 2.0 Turbo κινητήρα των 252 ίππων θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά τον Ιούνιο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με την τιμή του αυτοκινήτου και τα επίπεδα εξοπλισμού, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα. Στη Γερμανία κοστίζει 55.669 ευρώ και θα λανσαριστεί τον ίδιο μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως, η νέα εκδοχή του SUV τροφοδοτείται από τον καινούργιο τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 2.0 λίτρων, απόδοσης 252 ίππων και 370 Nm ροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK7, με τα 0-100 να έρχονται σε 6,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 230 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται μεταξύ 7,2 και 7,4 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων είναι στα 167-172 γρ./χλμ. (ανάλογα τα ελαστικά και τις ζάντες).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης