Το compact crossover της ιαπωνικής φίρμας είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στις αγορές, έχοντας ανανεωθεί σε όλα τα σημεία, από την εμφάνιση έως τα μηχανικά μέρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Suzuki προχώρησε σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά στην εικόνα του αυτοκινήτου, τοποθετώντας νέα μάσκα με χρωμιωμένη γρίλια, μεγαλύτερους προφυλακτήρες, φωτιστικά σώματα και προβολείς ομίχλης τύπου projector. Στο πίσω τμήμα συναντάμε φώτα τύπου LED.

Στο εσωτερικό δεσπόζει η νέα οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, μέσω της οποίας ο οδηγός μπορεί να ελέγχει κάθε λειτουργία. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στις επιφάνειες του ταμπλό είναι πιο ποιοτικά, με τα διακοσμητικά piano black, τα φιλέτα αλουμινίου και τις επενδύσεις σε καθίσματα και πόρτες να ανεβάζουν επίπεδο το SX4 S-Cross.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, στη βάση της γκάμας είναι ο τρικύλινδρος 1.0 Boosterjet απόδοσης 112 ίππων και 170 Nm ροπής, με τον 1.4 turbo των 140 ίππων και 220 Nm να βρίσκεται στην κορυφή. Ο πρώτος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων και ο δεύτερος με χειροκίνητο εξάρι ή το αυτόματο DCT. Στους diesel η μόνη επιλογή είναι ο 1.6 λίτρου των 120 ίππων και 320 ίππων. Η κίνηση μεταφέρεται στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης ALLGRIP AWD.

Η εμπορική πορεία του ανανεωμένου Suzuki SX4 S-Cross θα ξεκινήσει στις ευρωπαϊκές αγορές στις 30 Σεπτεμβρίου, με τις τιμές σύμφωνα με τις πληροφορίες να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με του τωρινού μοντέλου.

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της Suzuki στην Ελλάδα

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης