Τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα περνούν σε άλλο επίπεδο, με τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες να εξελίσσουν και να παρουσιάζουν συνεχώς, νέες, εντυπωσιακές προτάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωτότυπα pick-up που είδαμε την περσινή χρονιά ήταν το Santa Cruz της Hyundai. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα από τα αυτοκίνητα που έκλεψαν τις εντυπώσεις, αποσπώντας θετικές κριτικές από ειδικούς και καταναλωτές. Η κορεατική εταιρεία, φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να το περάσει στην παραγωγή και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση, όπως αποκάλυψε ο CEO της κορεατικής εταιρείας στις ΗΠΑ, Dave Zuchowski.

Σύμφωνα με όσα είπε ο επικεφαλής της Hyundai Β. Αμερικής, πιθανότατα το όχημα θα προσφέρεται και σε άλλες αγορές, αλλά όλα θα αποκαλυφθούν αργότερα. «Αυτή τη στιγμή περιμένουμε την ανακοίνωση από την Hyundai Motor και όχι την επιβεβαίωση. Δεν γνωρίζω αν θα προσφέρεται σε πολλές αγορές του κόσμου, αλλά αυτή είναι η προοπτική μας», δήλωσε ο κύριος Zuchowski.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Santa Cruz βασίζεται πάνω στο Tuscon, συνδυάζοντας την άνεση ενός crossover με τη πρακτικότητα του χώρου φόρτωσης των pick-up. Η καμπίνα είναι πενταθέσια, ενώ κάτω από το καπό βρίσκεται ο δίλιτρος turbodiesel κινητήρας απόδοσης 190 ίππων και 406 Nm ροπής. Η έκδοση παραγωγής αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2017.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

       

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης