Μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία έχει αναλάβει η εταιρεία πετρελαιοειδών Jet Oil, η οποία με τη «βοήθεια» των πελατών της συγκεντρώνει χρήματα και τα προσφέρει για την ενίσχυση κοινωφελών φορέων και ιδρυμάτων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που επιτελούν κοινωνικό έργο.

Συγκεκριμένα, βάζοντας καύσιμα από τα πρατήρια της εν λόγω εταιρείας, μέρος των κερδών διατίθεται για αυτόν τον σημαντικό σκοπό. Μάλιστα, η Jet Oil δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ψηφίζουν έναν ή και περισσότερους φορείς που θέλουν να βοηθήσουν, από τους 22 που έχουν προεπιλεγεί και συμμετέχουν στην ενέργεια. Κάθε μήνα θα αναδεικνύονται μέσω της ψηφοφορίας οι δύο επικρατέστεροι φορείς, στους οποίους θα διατίθεται το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε. Εκείνοι που θα επικρατούν κάθε μήνα θα εξαιρούνται από τις επόμενες ψηφοφορίες, ενώ συνολικά θα ενισχυθούν 8 φορείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ιδρύματα που συμμετέχουν

Τα ιδρύματα, σωματεία και οργανισμοί που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι οι: «Αμυμώνη», «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», «Αρωγή», «Γραμμή Ζωής», «ΕΛΕΠΑΠ», «Εστία», «Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών», «Η Καρδιά του Παιδιού», «Η Κιβωτός του Κόσμου», «Θεόφιλος», «ΚΕΘΕΑ», «Κλίμακα», «Μαζί για το Παιδί», «MDA Ελλάς», «Οι Φίλοι του Παιδιού», «Ορφανοτροφείο Μέλισσα», «Παιδικά Χωριά S.O.S.», «ΠΕΣΠΑ», «Σικιαρίδειο», «Το Εργαστήρι», «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Φλόγα» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

Για να ψηφίσετε και εσείς απλώς επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eisaijet.gr (πατήστε πάνω στο όνομα για να σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα). Η ενέργεια θα «τρέχει» μέχρι και τον Ιούνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης