Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το αρκτικόλεξο RS αντιπροσωπεύει κάτι πολύ περισσότερο από μία ειδική έκδοση ή την αιχμή του δόρατος για κάθε μοντέλο της γερμανικής μάρκας. Οι ιδιαίτερες δημιουργίες της Audi Sport που φέρουν τα γράμματα RS, συνδυάζουν την ξεχωριστή σχεδιαστική ταυτότητα με τις υψηλές επιδόσεις, τη συναρπαστική οδηγική εμπειρία, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και την καθημερινή χρηστικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα κορυφαία μοντέλα της φίρμας με σήμα τους τέσσερις κύκλους, είναι αποτέλεσμα πολυετούς πείρας και παράδοσης, στοχοπροσήλωσης και εστίασης σε όλες τις μικρές ή μεγάλες, αχνές ή προφανείς λεπτομέρειες από τους σχεδιαστές, τους μηχανικούς και τους δοκιμαστές, σε γραφεία, εργαστήρια και πίστες δοκιμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα της Audi Sport, αυτή τη στιγμή αποτελείται από 12 μοντέλα, τα οποία κατασκευάζονται σε τέσσερα διαφορετικά εργοστάσια στην Ευρώπη. Πρόκειται για τα: RS 3 ως Sportback και Sedan, RS 4 Avant, RS 5 ως Coupé και Sportback, RS 6 Avant, RS 7 Sportback, TT RS ως Coupé και Roadster, RS Q3, RS Q3 Sportback και RS Q8.

Τα RS 3 Sportback, RS 3 Sedan, RS 4 Avant, RS 5 Coupé και RS 5 Sportback κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του Ingolstadt. Τα RS 6 Avant και RS 7 Sportback παράγονται στο Neckarsulm, τα TT RS Coupé και Roadster, RS Q3 και RS Q3 Sportback στη μονάδα του Gyor στην Ουγγαρία και το RS Q8 στο εργοστάσιο της Μπρατισλάβα, στη Σλοβακία.

Επίσης, υπάρχει και το «Böllinger Höfe» μία ξεχωριστή κατασκευαστική μονάδα κοντά στο εργοστάσιο Neckarsulm, την έδρα της Audi Sport. Εκεί δημιουργούνται τα σπορ και αγωνιστικά αυτοκίνητα της οικογένειας R8. Πολύ σύντομα και το πλήρως ηλεκτρικό e-tron GT θα περάσει την πόρτα των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης