Ψάχνοντας στις αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μπορείς να βρεις τα πάντα. Ακόμα και οχήματα που παρότι δεν βγάζουν πινακίδες… κυκλοφορούν χωρίς πρόβλημα στους δρόμους. 

Ένα τέτοιο εντόπισε η εκπομπή «Ό,τι κινείται» σε αγγελία στο διαδίκτυο, αλλά, όπως φάνηκε, τελικά ο ιδιοκτήτης του δεν ήθελε να το πουλήσει… Δείτε το σχετικό θέμα στο παρακάτω video από την εκπομπή που μεταδόθηκε από την τηλεοπτική συχνότητα του Zoom την Πέμπτη 25 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια εκπομπή θα μάθετε για το νέο μικρό SUV που ετοιμάζει η Mercedes, για τα πιο όμορφα εσωτερικά αυτοκινήτων σύμφωνα με τους Ιάπωνες, αλλά και θα απολαύσετε την αγωνιστική έκδοση της Porsche 911 RSR. Φυσικά, δεν λείπουν τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων.

Την καθημερινή εκπομπή «Ό,τι κινείται» την παρουσιάζει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης και μεταδίδεται κάθε μέρα στις 20.55 από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Zoom.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε παρακάτω την εκπομπή που μεταδόθηκε στις 25 Απριλίου από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Zoom (το θέμα με την… αγγελία ξεκινά μετά το 2:35)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης