Οι ανανεωμένες εκδόσεις των 911 Turbo και 911 Turbo S αποκαλύφθηκαν ένα περίπου μήνα πριν το επίσημο ντεμπούτο στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κορυφαίο sportcar της Porsche, διακρίνεται για τα νέα φώτα ημέρας LED, την καινούργια μάσκα, τις ανασχεδιασμένες εισαγωγέα αέρα και της νέας σχεδίασης ζάντες 20 ιντσών. Αλλαγές έχουν γίνει στο κάλυμμα του κινητήρα, στις χειρολαβές και στον πίσω προφυλακτήρα.

Στην καμπίνα, έχει τοποθετηθεί νέο τιμόνι με περιστροφικό επιλογέα για τα προγράμματα οδήγησης «Normal, Sport, Sport Plus και Individual», το σύστημα Porsche Communication Management έχει αναβαθμιστεί, ενώ το ηχοσύστημα της Bose είναι στο βασικό εξοπλισμό. Στα στάνταρ περιλαμβάνεται και το Sport Chrono Package, προσφέροντας καλύτερη απόκριση με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα 911 Turbo και 911 Turbo S τροφοδοτούνται από τον εξακύλινδρο 3,8 twin turbo κινητήρα απόδοσης 540 και 580 ίππων αντίστοιχα. Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές, με τα 0-100 να έρχονται σε 3 και 2,9 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ανέρχεται σε 320 και 330 χλμ/ώρα, αντίστοιχα.

Παρά την αυξημένη απόδοση, η μέση κατανάλωση έχει μειωθεί κατά 0,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, χάρη στις βελτιώσεις στο λογισμικό του κινητήρα, στην εξάτμιση και στο σύστημα μετάδοσης. Το λανσάρισμα των αυτοκινήτων έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο, με την τιμή να ξεκινά από 174.669 ευρώ στη Γερμανία.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης