Την πρώτη εμφάνιση στο ευρύ κοινό έκανε στην έκθεση της Φρανκφούρτης, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, το νέο Hyundai i10. Το κορεάτικο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά τους αμέσως επόμενους μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του i10 έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις, προσφέροντας περισσότερους χώρους στο εσωτερικό, με το πορτμπαγκάζ να έχει αυξηθεί κατά 10 λίτρα, φθάνοντας τα 252. Σχεδιαστικά, παρότι βασίζεται στο απερχόμενο μοντέλο, είναι πιο μοντέρνο και νεανικό, χάρη στη μεγαλύτερη μάσκα, τα φώτα ημέρας LED και τις καμπύλες γραμμές του πίσω τμήματος.

Στην καμπίνα έχουν χρησιμοποιηθεί καλύτερης ποιότητας υλικά, με τη διχρωμία στο ταμπλό, τις πόρτες και τα καθίσματα να δίνουν ένα αέρα φρεσκάδας. Ο εξοπλισμός του είναι πιο πλούσιος, περιλαμβάνοντας στις πιο ακριβές εκδόσεις ακόμα και θερμαινόμενα καθίσματα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τους κινητήρες, προσφέρεται με ένα τρικύλινδρο βενζίνης 1.0 λίτρου, απόδοσης 66 ίππων, ένα τετρακύλιδρο 1,2 λτ. με 87 ίππους, ενώ υπάρχει και έκδοση LPG. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες στο εργοστάσιο της Hyundai στην Τουρκία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης