Προ των πυλών η BMW 8 Series Coupe

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017, 20:40
Προ των πυλών η BMW 8 Series Coupe

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά, δυναμικά, ασυμβίβαστα, πολυτελή και προηγμένα τεχνολογικά οχήματα είναι έτοιμη να παρουσιάσει η βαυαρική φίρμα, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο.  

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της BMW, Harald Kruger, στην επερχόμενη εκδήλωση «Concorso d’Eleganza Villa d’Este», που θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακά στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, στις 26 Μαΐου, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα η 8 Series Coupe.

To αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί σε μορφή προ-παραγωγής, με την τελική έκδοση να είναι έτοιμη το 2018, οπότε και θα λανσαριστεί στην αγορά. Ο ισχυρός άνδρας της διάσημης εταιρείας, ανέφερε πως η 8 Series Coupe είναι ένα ονειρικό τετράτροχο, ένα σπορ πολυτελές coupe που διατηρεί την παράδοση και συγχρόνως εκφράζει το μέλλον της μάρκας.

Ουσιαστικά, τοποθετείται απέναντι από τη Mercedes S Class Coupe, προσφέροντας εκπληκτικά επίπεδα άνεσης στο εσωτερικό και διαθέτοντας ένα πλήρες τεχνολογικό πακέτο. Κάτω από το καπό θα δούμε τους ισχυρότερους κινητήρες της BMW, όπως τον V8 biturbo 4.0 λίτρων, με την απόδοση να αγγίζει τους 600 ίππους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017, 20:40