Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το παγκόσμιο ντεμπούτο της νέας γενιάς του μικρού αυτοκινήτου πόλης της κορεατικής φίρμας, καθώς, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, το μοντέλο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο.

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του καινούργιου i10, υποστηρίζοντας πως η έκδοση παραγωγής έχει ολοκληρωθεί. Το αμάξωμα έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις, η αισθητική του είναι πιο μοντέρνα, υιοθετώντας αιχμηρές γραμμές και τονίζοντας τα δυναμικά του χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στην Ευρώπη με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου. Οι χώροι είναι αυξημένοι, ενώ όπως υποστηρίζει η εταιρεία, διαθέτει ένα από τα πιο πλούσια πακέτα ασφαλείας στην κατηγορία Α.

Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με ανίχνευση πεζών και δικυκλιστών, το σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας και το High Beam Assist. Επίσης, δεν λείπει η κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα πολυμέσων Blue Link με την οθόνη αφής και συμβατότητα με Apple Car Play και Android Auto, η ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, καθώς και μία νέα σειρά συνδεσιμότητας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης