Η νέα μάρκα της κινεζικής Geely κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά, προσφέροντας εκπληκτικές υπηρεσίες και παροχές στους πελάτες με την αγορά ενός νέου μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση της Σαγκάης, που άνοιξε πριν λίγες ώρες τις πύλες της, η Lynk & Co παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του 01, το οποίο βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Volvo XC40, καθώς και το πρωτότυπο 03 Sedan.

Η εμπορική πορεία του crossover θα ξεκινήσει στην Κίνα μέσα στο έτος, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται λίγο πάνω από τα 17.500 ευρώ. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να το παραγγείλουν μέσω internet και να το παραλάβουν μπροστά στην πόρτα του σπιτιού τους χάρη στη νέα υπηρεσία της Lynk & Co. Στην Ευρώπη, το crossover αναμένεται να έρθει το 2019, καθώς η εταιρεία θέλει πρώτα να δημιουργήσει ένα ικανό δίκτυο αντιπροσώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 01 διακρίνεται για τα premium χαρακτηριστικά, τον πλήρη εξοπλισμό, την πλειάδα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας, καθώς και την πληθώρα εφαρμογών. Για την κίνηση φροντίζει ένας τρικύλινδρος κινητήρας 1.5 turbo με 182 ίππους και ένα plug-in hybrid σύνολο. Αργότερα θα είναι διαθέσιμο και ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο.

Αυτό που έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στους ανταγωνιστές ωστόσο, δεν είναι η ποιότητα, ο πλούσιος εξοπλισμός και η χαμηλή τιμή. Είναι το γεγονός ότι, η κινεζική εταιρεία προσφέρει εφ’ όρου ζωής εγγύηση και δωρεάν συνδεσιμότητα για όλα τα μοντέλα της.

Αυτό σημαίνει ότι κάτοχοι θα απολαμβάνουν διαδικτυακές υπηρεσίες χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα ευρώ. Μάλιστα, τα αυτοκίνητα διαθέτουν δικό τους cloud, είναι συνεχώς συνδεδεμένα στο Internet και φέρουν ψηφιακό «έξυπνο» κλειδί.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης