Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μετά από αρκετούς μήνες με διάφορες teaser φωτογραφίες που αποκάλυπταν τμηματικά το νέο ηλεκτρικό SUV Prologue, η Honda προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αμιγώς ηλεκτρικό Prologue αποτελεί το νέο SUV της Honda το οποίο εξελίχτηκε σε συνεργασία με την General Motors και αν και «πατάει» στην πλατφόρμα Ultium δεν θυμίζει σε τίποτα τις Cadillac Lyriq ή το Chevrolet Blazer EV.

Σχεδιασμένο από το Honda Design Studio στο Los Angeles στοχεύει αποκλειστικά την αγορά των Η.Π.Α. έχοντας μεταξόνιο στα 3.094χλστ. μήκος στα 4.877χλστ. πλάτος στα 1.989χλστ. και ύψος στα 1.643χλστ. νούμερα που το τοποθετούν πάνω από το CR-V.

Το επιβλητικό σύνολο χρησιμοποιεί ζάντες 21 ιντσών και διαθέτει δυναμική και επιβλητική σχεδίαση, την ώρα που είναι βαμμένο στο αποκλειστικό λευκό χρώμα Shore Pearl. Διαθέτει δύο ηλεκτρικά μοτέρ και είναι τετρακίνητο, κάτι που αποκαλύπτει και το σήμα «AWD» στο πίσω μέρος, δίπλα από το όνομα της Honda που αναφέρεται ολογράφως αντί για το σήμα της εταιρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περνώντας στο εσωτερικό η hi-tech εικόνα είναι έκδηλη με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 11 ιντσών να είναι στάνταρ από την βασική έκδοση και μία ψηφιακή οθόνη 11.3 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα infotainment. 

Τους επόμενους μήνες η εταιρία θα προχωρήσει και σε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης