Μέσω του προγράμματος «Rent-A-Racer», η Ford και η Herz δίνουν τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να οδηγήσει την ειδική έκδοση της Mustang με την ονομασία Shelby GT-H.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το υπέροχο muscle car το οποίο θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη έκθεση της Νέας Υόρκης, θα παραχθεί σε μόλις 140 μονάδες αλλά δεν θα είναι διαθέσιμο προς αγορά, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Όλα τα αυτοκίνητα θα πάνε στη Hertz, στο πλαίσιο της συνεργασίας της αμερικανικής φίρμας με τη φημισμένη εταιρεία ενοικιάσεων.

Οι 140 Shelby GT-H θα προσφέρονται για ενοικίαση από τη Hertz σε επιλεγμένα αεροδρόμια των Η.Π.Α. Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, τότε θα βγουν σε πλειστηριασμό, με την τιμή τους να αυξάνεται ανάλογα τη ζήτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε πως, το πρόγραμμα «Rent-A-Racer» εγκαινιάστηκε από τις Ford και Hertz το 1966, δηλαδή πριν από 50 χρόνια. Η Shelby GT-H βασίζεται στη νέα Mustang, έχοντας όμως πιο δυναμικά  χαρακτηριστικά. Είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα με χρυσές λωρίδες στο αμάξωμα, φέρει το Racing Handling Pack, αποκλειστικές ζάντες 19 ιντσών, σπορ εξάτμιση και εξάτμιση, επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα.

Επιπλέον, διαθέτει νέα πίσω πτέρυγα, carbon splitter και το λογότυπο της έκδοσης σε διάφορα τμήματα του αμαξώματος. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 5.0 λίτρων κινητήρας απόδοσης 421 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης