Μια νέα καινοτόμο σειρά προστατευτικών προϊόντων για όλα τα μοντέλα, καινούργια και μεταχειρισμένα, διαθέτει η Toyota Ελλάς. H νέα σειρά «Toyota ProTect» έχει πιστοποιηθεί από τα κεντρικά της ιαπωνικής μάρκας, προσφέροντας εγγυημένη προστασία έως 5 χρόνια.

Τα προϊόντα διαθέτουν τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί από τη NASA, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα την ίδια επίστρωση της εξωτερικής επιφάνειας πυραύλων. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά περιλαμβάνει το Long Life Body Protector, δηλαδή προστασία του χρώματος με εγγύηση έως 5 χρόνια, προστασία ζαντών αλουμινίου (Alloy wheel Protector) έως και 400°C και προστασία εσωτερικής υφασμάτινης ταπετσαρίας (Fabric Protector) στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη χρήση των προϊόντων αυτών, το χρώμα του αμαξώματος διατηρείται σαν καινούριο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν επηρεάζεται από τον ήλιο, το αμάξωμα δεν λερώνεται τόσο εύκολα, ενώ δεν χρειάζεται και συνεχές πλύσιμο. Οι ζάντες παραμένουν γυαλισμένες και φαίνονται σαν καινούργιες, με τις επενδύσεις στην καμπίνα να χρειάζονται ένα απλό σκούπισμα για να καθαριστούν.

Η νέα σειρά προστατευτικών προϊόντων είναι διαθέσιμη από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων Τoyota σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης